Valentijntjesdag

Nog een maandje en Valentijn komt eraan! Een ideale gelegenheid om je geliefde nog eens te verrassen. Creatisa zorgt in ieder geval voor leuke en originele ideetjes om mee uit te pakken.Je kan altijd contact opnemen via het contactformulier of via Facebook om een kijkje te komen nemen.Op zondag 7 februari geldt er een speciale Valentijnskorting… Verder lezen over Valentijntjesdag

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

De feestdagen komen eraan!

CREATISA KERSTSHOPPING De lieve Sint is terug naar Spanje vertrokken. Tijd dus om de kerstversiering boven te halen en de kerstboom te decoreren! Zoeken jullie nog een leuk en origineel cadeau om familie en vrienden te verrassen? Een uniek juweeltje, theelichtje, aperitiefschaaltjes of een set glasonderzetters, …? Neem dan zeker een kijkje op de site of… Verder lezen over De feestdagen komen eraan!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Ladies Night – 10 november 2015

Creatisa zal als Duffels ondernemer deelnemen aan de Ladies Night op dinsdag 10 november 2015 (20u – 23u) in zaal The Tree (Mechelsesteenweg 380, 2500 Lier). Allen daarheen voor een eerste kennismaking met mijn collectie juwelen en decoratie!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Welkom bij Creatisa!

Mijn website is klaar en online! Neem gerust een kijkje en ontdek mijn collectie glasjuwelen en -decoratie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen